Online Catalogus!

 

Parkeren:
Aangezien vrijdag 1 maart een normale werkdag is verwachten we dat werknemers van omliggende bedrijven van Martiniplaza ook van de parkeergarage gebruik maken.We verwachten dat onvoldoende parkeerplaatsen zijn voor al onze exposanten.
Om toch te zorgen voor voldoende parkeerruimte heeft de organisatie van de Martinidogshow geregeld dat er gebruik gemaakt kan worden van de parkeer gelegenheid van de drafbaan.
U kunt u het volgende adres invoeren in uw navigatie; Concourslaan 10 9727 KD Groningen. Er zijn 2 looproutes vanaf deze parkeerplaats naar de Martiniplaza, die wordt aangegeven middels borden.

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Martinidogshow!

Elk jaar wordt het weekend voor de Crufts de Martinidogshow gehouden. Een mooie gelegenheid voor buitenlandse exposanten de show in Groningen te combineren met de Crufts. De beste reu en beste teef van ieder ras (mits uitmuntend) en de honden met 1 uitmuntend in de jeugdklas, kwalificeren zich voor Crufts 2020.

Inschrijving sluit op 10 februari 2019 of eerder als het maximum aantal  ingeschreven honden is bereikt.

De Martinidogshow 2019 wordt heel bijzonder en zal uit 2 shows en 3  showdagen bestaan.

Op vrijdag 1 maart 2019 zal onze jubileum show plaats vinden met CAC/CACIB, de ”peerd van ome Loeks show” .

  • Voor elke BOB het “Peerd van ome Loeks” in special edition.
  • Voor elke exposant een rozet.
  • Voor de Best In Show een Martinitoren van 45 cm hoog.

Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart houden we de Benelux Winner met CAC/CACIB.

  • Elke BOB een Martinitoren
  • Elke BOS een kleinere variant Martinitoren.
  • Voor elke exposant een rozet.
  • Voor de Best In Show een Martinitoren van 45 cm hoog en het bronzen beeld van de Raad van Beheer, gemaakt door Hugo Stempher.

Medische keuring. Voor iedere Best Of Breed (BOB) zal de Martinidogshow deze 3 dagen de gelegenheid bieden de hond een medische keuring te laten ondergaan, door een team van ervaren dierenartsen. Dit is geheel op vrijwillige basis en uitslagen zullen geen consequenties hebben voor uw hond of deelname aan de erekeuringen . Iedere hond die door de vrijwillige keuring komt ontvangt een certificaat van algemene gezondheid.

 

RESPECTEER ONZE GEDRAGSREGELS
RESPECT OUR CODE OF CONDUCT
RESPEKTIEREN SIE UNSEREN VERHALTENSKODEX
RESPECT DE NOTRE CODE DE CONDUITE